Både framgång och förlust.....

.... i förra helgens dubbelmatch.
Norrtälje som vi slog hemma, hade förstärkt ordentligt och eftersom vi inte hunnit vakna ordentligt så blev det torsk med 15-4 trots en hyfsad totalslagning på 5051. Personligt rekord för Tomas med 779 poäng med vapendragaren Klas på 726. Tillsammans tog de 3 segrar och en oavgjord.
Till den andra matchen mot Ankaret hade resten av gänget vaknat till och med en total slagning om 5520 så vann vi med 11-8. Denna gång med 3 st över 700. Klas på 740, Kim på 723 och Irene på 718. Och resten över 600. Det verkar än så länge som att vi kan spela riktigt bra på bortabanorna men inte hittat riktigt rätt på hemmabanan om man skall gå efter poängen. Ett stort grattis till Micke Hargesson som satte personligt rekord i matchsammanhang med 651. 3 vinster och 2 förluster på 5 matcher är en lysande inledning på säsongen. Nu kör vi!!!!!!!.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter