Kamrater!

Trots att vi inte har haft ett enda månadsmöte sedan säsongsstart eller kanske tack vare detta, så befinner vi oss just nu på den bästa placeringen i en säsonsgsupptakt så långt jag kan minnas! Vi förlorar stort och vinner smått vilket jag tycker är ett tecken på vår ödmjukhet.... Ska man förlora kan man göra det rejält, då blir andra glada..... Och ska man vinna ska man göra det precis, då blir det mer spännande och andra inte så ledsna.... VI ÄR EN FIN KLUBB!!!! Under hösten har vi förlorat en spelare och vunnit två. Så även här ligger vi på plus.
Under vårsäsongen kommer jag att insistera på månadsmöten, annars är det tråkigt att vara ordförande. Vi har två väsentliga frågor som kräver ett tänk: 1) Hur kör vi KM? 2) Vilken är stragegin om vi "riskerar" att gå upp en serie?
Med dessa ord vill jag som stolt ordförande i klubben tacka alla för det gångna året och särskilt för Sigges magiska coachning av laget som har lett oss hit - snacka om fingertoppskänsla! Vi som syns på sista träningen och tomteluringen kan önska varandra god jul då. Till er som inte kan komma vill jag passa på att önska God Jul och Gott Nytt Spelår och påminna om att träningen återupptas den 13 januari!
Er ordförande

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter