Risto vann klotracet! KM....

...började med en resa i solsken till Falun som övergick till en spännande och jämn tävling 

På damsidan ledde Iréne ända in på slutet men då hände något och Nina klev in i matchen och tog hem segern. På herrsidan tog dock andra halvan av Öbergs hem vinsten med den äran! En smula handikappad var Lena denna dag vilket resulterade i svårigheter att få ner fingrarna i hålen och därmed risk för att inte heller få ur dem i tid....så vinsten i Hcp-KM kan därför sägas hamnade rätt. Att Kim vann motsvarigheten på herrnarnas sida får vi också gratulera! 

Dagen firades med en god och överrraskande middag i mycket trevligt sällskap och att det hela slutade i regn dagen därpå gjorde ingenting eftersom det finns tak över Kupolen! 

Klicka här för att komma till resultatlistan.

PS: Glöm inte det extra inkallade mötet nu på måndag den 18/5 kl 18:30 i Rinkebyhallen. Mail har gått ut till alla om detta. Om du inte kan komma - lämna dina synpunkter via mail senast kl 12 samma dag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter